fbpx

Uživanje u luksuzu i prirodi: Hotel Putnik na Kopaoniku

Neka vaš boravak na predivnom Kopaoniku bude obasjan luksuzom, udobnošću i nezaboravnim iskustvima. Hotel Putnik, smešten u prelepom delu planine, Sunny Valley, na visini od 1650 metara iznad nivoa mora, pruža izuzetnu udobnost i raznoliku ponudu za sve svoje posetioce. Ovaj hotel, sa tradicijom dužom od 60 godina, nudi spektar sadržaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije goste.

Hotel Putnik započeo je svoju priču davne 1958. godine i postao je jedan od prvih ugostiteljskih objekata na Kopaoniku. Kroz godine, dobio je novo ruho – 1985. godine otvoren je novi deo hotela koji se spojio sa starim. Zatim, 2018. godine, hotel je doživeo potpunu renovaciju.

Sa modernim dizajnom, elegancijom i pažljivo osmišljenom estetikom koja spaja topli planinski stil i detalje inspirisane prirodom, hotel je kategorizovan sa 4 zvezdice (****). Kapacitet hotela je 116 udobnih i luksuznih smeštajnih jedinica ili 270 kreveta.

Zimska čarolija na Kopaoniku

Za one koji dolaze zimi, hotel nudi pravu oazu za uživanje nakon celodnevnog skijanja. Osim udobnih smeštajnih jedinica, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji.

Tokom zimske sezone, gosti mogu unajmiti sportske rekvizite za rekreaciju. Nakon napornog dana na stazi, savršeno je opustiti se u đakuzi bazenu i prepustiti se toplini vode.

Za sve one koji žele obnoviti energiju i pronaći mir Hotel Putnik nudi unutrašnji bazen za odrasle i decu. Gosti mogu uživati u finskoj i infracrvenoj sauni, ruskoj parnoj kupki, turskoj kupki, tepidarijumu i prostorijama za masažu. Sve je dizajnirano kako bi omogućilo gostima da povrate snagu, poboljšaju svoje raspoloženje i spremno dočekaju nove izazove.

Za ljubitelje aktivnog odmora, Hotel Putnik nudi i savremeno opremljen fitness centar gde možete trenirati na najboljim i najsavremenijim spravama.

Letnja čarolija na Kopaoniku

Hotel Putnik nije destinacija samo za zimovanje; tokom letnjih meseci, planina Kopaonik otkriva svoju čaroliju. Gosti mogu istraživati prelepu prirodu, planinske staze, i uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom. Hotel nudi iznajmljivanje bicikala i drugih sportskih rekvizita kako bi gosti mogli da istraže okolinu.

Nakon aktivanog dana na planini, opet se možete opustiti u bazenima, koristiti wellness & spa sadržaje, i nastaviti uživati u gostoprimstvu Hotela Putnik.

Bilo da dolazite zimi ili leti, Hotel Putnik na Kopaoniku nudi priliku za potpuno opuštanje i uživanje u planinskoj lepoti Srbije. Njegova duga tradicija, savremeni komfor i bogat sadržaj čine ga idealnom destinacijom za odmor.

U saradnji sa Hotelom Putnik, svim registrovanim kandidatima obezbedili smo 5% popusta. Registrujte se i saznajte kako do povoljnijih cena!