fbpx

Friendly HR – Pomoć na putu ka uspehu

Friendly HR predstavlja grupu stručnjaka iz oblasti ljudskih resursa, ali pre svega posvećenih prijatelja vašeg karijernog usavršavanja. Oni su tiho prisutni, ali snažno posvećeni vašem napretku. Možda nije lako shvatiti ko su, jer se prijatelji ne opisuju rečima, već se upoznaju kroz iskustva.

Usluge koje Friendly HR pruža poslodavcima

Regrutacija i selekcija radne snage: Friendly HR tim, sa dubokim razumevanjem tržišta, pažljivo bira kandidate koji ne samo da poseduju potrebna znanja i veštine, već se sjajno uklapaju u vaš kolektiv i deljenje poslovnih vrednosti.

Evaluacija, edukacija i razvoj zaposlenih: Ovi iskusni HR stručnjaci će vam pomoći da objektivno procenite kvalitet rada i potencijal vaših zaposlenih. Takođe, nude visokokvalitetne edukacije kako bi vaš tim stalno napredovao zajedno.

Employer Brand: Vaša reputacija kao poslodavca je ključ privlačenja najboljih talenata. Zajedno s vašim menadžmentom rade kako biste stvorili odnos sa zaposlenima koji će vas izdvojiti iz mase.

Psihološko testiranje: Friendly psiholozi pružaju psihološko testiranje kako biste bolje razumeli ličnosti kandidata i postojećih zaposlenih, što vodi povećanju produktivnosti i uspeha vašeg tima.

Organizacija timskih aktivnosti: Osim plate, postoji mnogo drugih faktora koji utiču na zadovoljstvo i lojalnost zaposlenih. Sa brojnim partnerima, mogu vam obezbediti brojne programe za poboljšanje produktivnosti i zadovoljstva vašeg tima.

HR konsalting: Za svaki izazov postoji rešenje, a ova ekipa je tu da vam pomogne da razvijete svoj sistem ljudskih resursa za budućnost.

Organizacija događaja: Svaki događaj koji organizujete može unaprediti vašu reputaciju. Njihov Friendly event tim je tu da osigura da vaši događaji budu nezaboravni.

Usluge koje Friendly HR pruža kandidatima

Vaš talenat je njihova inspiracija: Oni su posvećeni vašem uspehu. Kroz uspone i padove karijere, biće uz vas, pomažući vam da ostvarite svoje ciljeve.

Izrada CV-ja i motivacionog pisma: Nude pomoć u kreiranju CV-ja i motivacionog pisma, tako da osiguraju da se predstavite u najboljem svetlu i osvojite poziv na intervju.

Potraga za poslom: Friendly baza poslova je neprestano ažurirana, i zajedno ćete pronaći poslove koji odgovaraju vašim veštinama i interesovanjima.

Karijerno savetovanje: Ova sjajna ekipa nudi moderna rešenja za izazove modernog poslovnog sveta, pomažući vam da donesete najbolje odluke za svoju karijeru.

Priprema za intervju: Friendly tim će vam pomoći da se pripremite za intervju, tako da možete zablistati i ostaviti snažan utisak.

Edukacija: Kontinuirano učenje je ključ konkurencije. Friendly HR omogućava pristup stručnjacima i znanju iz različitih oblasti.

U Friendly HR, cela ekipa veruje da je uspeh kolektivan napor. Zajedno uz svoje klijente grade mostove ka uspehu, bilo da ste poslodavac u potrazi za talentima ili kandidat u potrazi za svojim sledećim korakom.

Usluge Friendly HR-a možete isprobati po vrlo pristupačnim cenama. Registrujte se na naš sajt i saznajte kako da upoznate ovaj Friendly tim.