fbpx

Garson POS – Savršen partner za upravljanje ugostiteljskim poslovanjem

Garson POS, koji je postao istinski dragulj ugostiteljske industrije u našem regionu, zaslužuje sve pohvale zbog svojih impresivnih karakteristika i sposobnosti. Njegova popularnost proizlazi iz izuzetno funkcionalnog pristupa, brze i precizne usluge, te sposobnosti prilagođavanja različitim zahtevima.

U više od 1000 ugostiteljskih objekata, uključujući kafiće, restorane, pekare i hotele, Garson POS je prva opcija za obradu porudžbina i naplatu računa. Ovaj program čini unos porudžbina i proces naplate brzim i jednostavnim, zahvaljujući preglednom i intuitivnom korisničkom interfejsu. Često korišćene opcije su lako dostupne, a dugmići su postavljeni tako da omoguće brz i ergonomičan unos podataka, posebno na uređajima osetljivim na dodir.

Garson POS takođe impresionira svojim grafičkim prikazom restorana i rasporedom stolova, što pruža realan uvid u prostor. Na stolovima se jasno prikazuju informacije o porudžbinama, konobarima i aktivnostima na svakom stolu, što omogućava bolje upravljanje i bolje razumevanje potreba gostiju. Osim toga, program podržava operacije poput spajanja i razdvajanja stolova, kao i transfer zaduženja s jednog stola na drugi.

Jedan od najznačajnijih aspekata Garson POS-a je njegova prilagodljivost. Bez obzira na broj računara, fiskalnih i POS štampača i mobilnih uređaja, ovaj sistem ne postavlja ograničenja. Različite kase ne moraju deliti iste magacine, a artikli se ne moraju pripremati na istom mestu. Pre svake instalacije, kreira se informacioni sistem koji je dizajniran da najbolje podrži poslovanje objekta i optimizuje prodaju.

Garson POS takođe omogućava implementaciju različitih programa lojalnosti kako bi se razvio bolji odnos sa gostima. Ovo uključuje kreiranje ličnih kartica sa posebnim privilegijama, dodeljivanje popusta VIP gostima i članovima kluba, definisanje specijalnih promocija i ponuda, kreiranje različitih cenovnika i odobravanje različitih nivoa popusta za različite grupe proizvoda.

Jedna od značajnih karakteristika Garson POS-a je i mogućnost prilagođavanja štampe prema potrebama objekta. Ovaj program omogućava precizno podešavanje gde i kako se pojedini dokumenti i izveštaji štampaju. Štampanje porudžbina može se izvršavati i razdvojeno, na primer, štampaju se delovi porudžbine na šanku i u kuhinji. Garson POS podržava različite vrste štampača, uključujući fiskalne uređaje, POS štampače i standardne A4 štampače, te omogućava štampanje na različitim mestima, kao što su šank, kuhinja, kancelarija ili laptop. Izgled štampe može biti prilagođen željama objekta, uključujući logotipe i boje.

Garson POS takođe nudi izuzetnu podršku za fiskalne uređaje, sa direktnom integracijom za vodeće modele na tržištu. Ovlašćeni servisi za uređaje kao što su HCP i Galeb rade unutar okvira Garson-ove kompanije, omogućavajući vlasnicima lokala laku fiskalizaciju njihovih štampača i nabavku potrebne opreme.

Za ugostitelje koji nude dostavu hrane, Garson POS je dodatno olakšao posao. Klijenti koji su već poručivali mogu se lako identifikovati preko broja telefona, što eliminiše potrebu za višestrukim zapisivanjem podataka. Nakon porudžbine, evidentira se dostavljač i štampa se blok sa svim potrebnim informacijama. Garson POS omogućava definisanje zona grada i ograničenja na određene ulice kako bi se izbegle greške. Pored ubrzanja procesa, program nudi analizu i statistiku dostavljenih porudžbina i učinka dostavljača.

Za kuvare i šankere, Garson POS nudi posebnu aplikaciju koja omogućava brže i preciznije pripreme. Zasebni displeji se mogu postaviti na mestima gde se porudžbine pripremaju, prikazujući informacije koje olakšavaju praćenje porudžbina i optimizaciju redosleda pripreme. Ako se koristi Garson Fly mobilna aplikacija, konobari se notifikacijama obaveštavaju kada su porudžbine spremne, što dodatno skraćuje vreme između kreiranja i isporučivanja porudžbina.

Sigurnost podataka je takođe od suštinskog značaja, i Garson POS nudi niz metoda zaštite. Pristup programu je zaštićen šifrom ili identifikacionom karticom, s čime se minimizira rizik od zloupotrebe. Svi korisnici imaju svoje identifikacione kartice, koje im dodeljuju odgovarajuće privilegije. Evidencija korisnika omogućava praćenje važnih događaja, kao što su dolazak i odlazak na posao, izdavanje računa i storniranja, razduživanje konobara i zatvaranje radnih mesta. Ovo sve omogućava bolji uvid u rad zaposlenih i rešavanje potencijalno spornih situacija.

Garson POS je izuzetno prilagodljiv i može se prilagoditi potrebama bilo kojeg ugostiteljskog objekta, bez obzira na njegovu veličinu ili vrstu usluge. Prvo se kreira sistem, biraju se moduli softvera koji će se koristiti, precizira se broj licenci i štampača, te se određuje ostala potrebna oprema. Naša podrška priprema sistem za svaki objekat pre same instalacije, uključujući unos artikala, definisanje pravila za magacine, konfiguraciju prodajnih i pripremnih mesta, formiranje cenovnika i prilagođavanje dokumentacije identitetu lokala, kao što su logo i dizajn. Garson POS omogućava pravljenje grafičkih prikaza objekta, definisanje pozadina i slika koje se koriste, te dizajniranje kartica za programe lojalnosti i zaposlene. Nakon ovakvog preciznog podešavanja, Garson POS je spreman za rad onako kako je korisnik zamislio. Sve navedeno može se kasnije menjati i prilagođavati prema potrebama i željama korisnika. Osim podešavanja za POS mesta, postoji i niz opcija koje se odnose na administraciju i magacinsko poslovanje.

U suštini, Garson POS je sveobuhvatan i prilagodljiv softver koji omogućava ugostiteljskim objektima da optimizuju svoje poslovanje, ubrzaju procese, poboljšaju odnose sa gostima i obezbede sigurnost podataka. Njegova raznolikost i prilagodljivost čine ga neprocenjivim alatom za upravljanje ugostiteljskim poslom.