fbpx

SIS Software and Services: Pioniri u kartičarskoj industriji

Specijalizovana kompanija SIS Software and Services je sinonim za vrhunski kvalitet i inovacije u industriji kartičarstva. Njihova uloga kao integratora tehnologije i kartičarskih rešenja izdvaja ih kao vodećeg igrača na domaćem tržištu.

Vizija da postanu lideri u industriji kartičarstva na domaćem tržištu rođena je 2009. godine, iako kompanija postoji još od 1998. godine. Ova mlada industrija pružila im je priliku da budu pioniri u mnogim aspektima poslovanja i postave visoke standarde u kvalitetu proizvoda, usluga i poslovnih procedura. Njihov osnovni cilj, koji traje do danas, jeste primena najnovijih tehnologija u kartičarstvu. Prepoznali su brzi tehnološki razvoj i odlučili da razviju proizvode koji će biti katalizatori razvoja za različite industrije, nezavisno od njihove delatnosti. Tako su otvorili vrata i nebankarskom sektoru i proširili upotrebu savremenih kartičarskih sistema na druge oblasti, ostvarujući čvrste partnerske odnose sa mnogim uglednim kompanijama.

Inovativni pristup i kvalitetan proizvod

Srce njihovog poslovanja je proizvodnja i personalizacija kartica. Bez obzira na vrstu – PVC kartice, papirne ili magnetne, sa čipom ili potpisnom pistom, RFID ili Mifare kartice – oni nude širok asortiman kartica koji prati evoluciju tržišta. Pored toga, uveli su popularne loyalty kartice u svoj asortiman. ID kartice su deo njihovog standardnog ponuđenog programa, a nedavno su postale ključni deo programa za evidenciju radnog vremena i kontrole pristupa, pružajući modernim kompanijama efikasan način unapređenja i automatizacije poslovanja.

Instant Card Issuing System: Inovativni sistem za brzo izdavanje kartica

SIS Software and Services su prvi u Srbiji koji su implementirali Instant Card Issuing System, sistem za brzo izdavanje kartica. Ovaj sistem omogućava izdavanje kartica direktno u okviru kompanije zahvaljujući specijalnoj opremi za personalizaciju. To znači da ne morate čekati da vam kartica stigne na kućnu adresu. Ovaj sistem je jednako efikasan kako za bankarski tako i za nebankarski sektor. Ako vaša firma ima loyalty program za kupce koji uključuje nagomilavanje bodova putem loyalty kartica, Instant Card Issuing System će značajno olakšati komunikaciju sa vašim klijentima.

Potpuna automatizacija procesa distribucije kartica

SIS Software and Services su podigli efikasnost i produktivnost na najviši nivo zahvaljujući potpuno automatizovanom procesu distribucije kartica. Posedovanje opreme za kovertiranje i pakovanje kartica i pratećih pisama čini njihovu distribuciju besprekornom. Upotreba visokih tehnologija za štampanje, laminiranje, personalizaciju i kovertiranje kartica garantuje da će svi zahtevi tržišta biti zadovoljeni.

Kvalitet je nešto što se u SIS Software and Services ne dovodi u pitanje. Njihov tim je konstantno rastući već dvadeset godina, a energija koja ih pokreće direktno utiče na njihove impresivne rezultate. Kvalitet i efikasnost su im osnovne vrednosti, i to prenose svakom novom članu svog tima. Njihova misija je ostati lideri u kartičarskoj industriji, biti pioniri u primeni najnovijih softverskih rešenja i pouzdani distributeri opreme za proizvodnju i personalizaciju kartica. SIS Software and Services su spremni da nastave svoj put inovacija i uspeha u svetu kartičarstva.