fbpx

Upoznajte Aleksandra Marinkovića, sertifikovanog somelijera, autora Instagram stranice @dnevnadozavina, vinskog edukatora i pokretača salona vina Vinoljubac.

Vinoljubac – Razotkrivanje Srbije Vol 1: Vaša prilika za edukaciju o vinu

O nastanku kursa: Pozadina i motivacija

Kada se osvrnemo na nastanak ovog kursa, saznajemo da je Aleksandar Marinković svojim iskustvom i strašću prema vinu bio inspirisan da pomogne drugima da dublje razumeju i uživaju u ovom neiscrpnom svetu. Njegova motivacija leži u želji da smanji jaz između laika i stručnjaka u vinskoj industriji, čineći vinsko obrazovanje pristupačnijim.

Šta kursevi obećavaju: Edukacija od A do Š

Ovaj kurs nudi sveobuhvatno obrazovanje o vinima, obuhvatajući širok spektar tema, od osnovnih termina i tehnika degustacije do dubokih analiza vinskih regiona i sorti. To znači da, bez obzira na vaše prethodno znanje o vinu, imate priliku da steknete temeljno razumevanje ove umetnosti.

Praktična nastava: Radna sveska i onlajn radionice

Nastava ovog kursa nije ograničena samo na teoriju. Pored predavanja i materijala, polaznici dobijaju radnu svesku koja im pomaže da prate i analiziraju svoje degustacije. Takođe, onlajn radionice omogućavaju interaktivno učenje i priliku da se postavljaju pitanja i razmenjuju iskustva u stvarnom vremenu.

Interaktivno učenje: Razmena ideja i iskustava

Jedna od ključnih komponenti ovog kursa je interakcija između polaznika. Učenje nije pasivan proces – to je zajednička avantura. Razmena ideja, iskustava i mišljenja između polaznika i instruktora dodatno obogaćuje iskustvo učenja. Ovde se neguje atmosfera razgovora i razumevanja.

Pristupnost za sve: Bez obzira na predznanje

Ovaj kurs je otvoren za sve, bez obzira na nivo predznanja o vinima. Bez obzira da li ste potpuni početnik ili imate neko prethodno iskustvo, ovde ćete pronaći materijale i resurse koji će vam pomoći da unapredite svoje znanje i razvijete svoj ukus.

Upis i terminski plan: Kako se pridružiti kursu

Upis na ovaj kurs je jednostavan, a terminski plan fleksibilan. Sve što trebate učiniti je pratiti upute na sajtu i odabrati termin koji vam najviše odgovara. Fleksibilnost je ključna, jer razumemo da svako ima svoje obaveze i ritam života.

Postanite deo ove vinske zajednice: Vaša prilika za razvoj

Nakon što završite ovaj kurs, otvara se prilika da postanete deo rastuće zajednice ljubitelja vina. Deljenje strasti i razumevanja sa slično mislećim osobama čini iskustvo vinskog obrazovanja posebnim. Ovo je vaša prilika da postanete samopouzdani poznavalac sveta vina i da uživate u svim nijansama koje ono nudi.

Poseban Popust: Aleksandrov kurs po 20% nižoj ceni

Da biste iskoristili ovu ekskluzivnu ponudu, posetite sajt i pratite upute za upis na kurs po povoljnijoj ceni. Ova prilika je ograničena, stoga ne propustite priliku za edukaciju o vinu sa velikim popustom.

Podeli poziciju