fbpx

Skakaonica: Uvod u adrenalin

Tamo gde se Sava uliva u Dunav, čeka vas jedno od najuzbudljivijih iskustava u Beogradu – Skakaonica. Ovo nije obična skakaonica; to je prava arena za skakanje i verovatno jedina takva na svetu koja se nalazi na splavu. U ovom mekanom svetu penastih kocki, sunđera i trambolina, ne samo da skačemo, nego i Skakaonica odskače od svega na šta ste navikli. Dok skakanje po glavi boli, a skakanje po kući postaje dosadno zbog tvrdoglave gravitacije, mi vam predstavljamo pametniju opciju – noge na tramboline!

Beogradska skakaonica na Savi

Skakaonica se nalazi u srcu Beograda, na Dorćolu, ispod Kule Nebojša, na jednom brodu, gde se prostire ogromnih 1400 kvadratnih metara čiste zabave i adrenalina.

Atrakcije za svačiji Ukus

Na gotovo 700 kvadrata ovog spektakularnog trambolina parka, čeka vas niz atrakcija koje će dići vaš adrenalin do neba i pružiti vam nezaboravno iskustvo. Evo nekoliko od njih:

  • Dodgeball Arena: Ovde ćete naći obične i kose trampoline idealne za igranje „između dve vatre“ u popularnoj igri „Dodgeball“.
  • Jama sa sunđerima: Osim što možete skočiti u mekane sunđere, ovde možete proveriti svoju spretnost održavajući ravnotežu ili se boriti na gredi sa svojim „protivnikom“.
  • Performans Tramboline: Specijalne tramboline omogućavaju vam da izvodite najrazličitije akrobacije.
  • Skakaonica: Skočite sa dve visine u „bazen“ napunjen vazduhom, tj. airbag, i osetite uzbuđenje slobodnog pada.
  • „Reaction Game“: Elektronika i gimnastika se spajaju u ovoj igri gde skačete i takmičite se, osvajajući poene svojom spretnošću.
  • Basket na trambolinama: Osetite uzbuđenje zakucavanja na trambolinama, još uzbudljivije nego na parketu ili betonu.

Sigurnost je prioritet

Za roditelje, najbitnija stvar je bezbednost. Skakaonica pridržava se strogih F2970-17 normi kako bi se obezbedila bezbednost i kvalitet ovog trambolina parka.

Dođite i provedite vreme sa porodicom i prijateljima na neobičnom mestu koje će vam pružiti jedinstveno iskustvo uživanja, zabave i adrenalina.

Vidimo se na Skakaonici!