fbpx

Krojačeva škola – Vaš partner ka uspehu

Sve je počelo 2003. godine kada se rodila ideja o Krojaču. Mladi frilenseri sa velikim ambicijama su krenuli ka cilju sa puno hrabrosti, predanosti i čvrsto postavljenom planu. U prvoj godini, Krojač je napravio prva odela za Turističku organizaciju Srbije i manifestaciju Zlatne ruke, DTV Production, Dečiju televiziju, Dorado Energy i John Forsythe Club. Iz sveta frilensanja, hrabro su zakoračili u preduzetničke vode. Otvorili su svoj prvi poslovni prostor, razvili sopstveni CMS i proširili tim koji će raditi na nekim od najvažnijih projekata u srpskom i regionalnom internet prostoru. Među tim projektima su bili Limundo i Suveniri Srbije, dok su za domaće kompanije kao što su Sport Vision, Logosoft, HE Đerdap, Jupiter-Higijena, Naša Sloga i Cotto Antico razvili desetine poslovnih web sajtova. Broj klijenata rastao je paralelno sa njihovim poslovnim rastom. Postali su strateški partneri za web dizajn u Infostudu, a njihova lista klijenata se proširila dodajući Aleva AD, Kondiva, Opštinu Kikinda, USAID, OSCE, Knjižare Plato, JP Beogradska tvrđava, Crveni krst, Daxcell, TA Viva, IK Pčelica i Đavolja Varoš (najbolji institucionalni sajt na WebFestu 2009). Osvojili su brojne nagrade i priznanja za autorske projekte i projekte razvijene za svoje klijente.

Osnivanje Krojačeve škole web dizajna

2010. godina bila je ključna tačka u razvoju Krojača – osnivanje Krojačeve škole web dizajna. Nakon godina rada, učenja i sticanja iskustva, došlo je vreme da svoje veštine prenesu novim web dizajnerima i programerima željnim znanja. Počela je nova era u Krojaču – uspešna, inspirišuća i sa sjajnim timom koji je postavio temelje za najuspešniju obuku za web razvoj na ovim prostorima. Danas je Krojačeva škola postala referenca u svetu web dizajna. Njihov tim instruktora ima više od 8 hiljada održanih časova, gde prenose svoje znanje stručno, prilagođeno svim nivoima polaznika.

Nagrade i priznanja

Krojač i Krojačeva škola su dobitnici najznačajnijih domaćih priznanja kao što su Plaketa DIS za izvanredne doprinose u razvoju informatike u Srbiji za njihovu eLearning platformu, IT Awards za poseban doprinos obrazovanju, nagrada Kluba privrednih novinara Srbije, Cvet uspeha od strane Udruženja poslovnih žena Srbije za najbolji model zapošljavanja, i E-trgovina AWARD za najbolje internet rešenje i doprinos e-poslovanju.

Krojačeva LMS platforma za kompanije

Nedavno su lansirali prvu srpsku LMS platformu za kompanijsko obrazovanje i razvoj zaposlenih. Veliki broj kompanija koristi njihovu platformu za planiranje, upravljanje i merenje razvoja svojih zaposlenih. Platforma nudi preko 100 video kurseva na srpskom jeziku sa predavačima koji su vodeći regionalni stručnjaci. Platforma omogućava prilagođeno učenje timova, pojedinaca ili celih kompanija, uz planiranje, upravljanje i merenje napretka zaposlenih, detaljne izveštaje i analitiku, top liste, intuitivan korisnički interfejs, brendiranje platforme i izradu kurseva prema posebnim zahtevima. Krojačeva LMS platforma je razvijana na osnovu istraživanja potreba kompanija kako bi obezbedili kvalitetno obučavanje njihovih timova.

Online kursevi: Pristup savremenom obrazovanju

Krojačeva škola je platforma za online učenje koja je nagrađivana od strane struke i omiljena među polaznicima. Pristup obrazovanju prilagođen je individualnim potrebama.

Krojačeva ponuda obuhvata širok spektar obuka:

  • Web dizajn – Učenje o dizajnu, kodiranju, WordPress-u i mnogo više.
  • Programiranje – Učenje programskih jezika kao što su PHP, JavaScript, Python i Data Science.
  • Digitalni Marketing – Učenje o Google Analytics, digitalnom marketingu i drugim marketinškim veštinama.
  • Poslovne kurseve – Razvijajte svoje poslovne veštine, komunikaciju, organizaciju, prodajne veštine, liderstvo i druge veštine potrebne za uspeh u poslu.
  • MS Office kurseve – Učenje Microsoft Office alatima kao što su Excel, Word i PowerPoint.
  • Životni stil – Ovi kursevi obuhvataju teme kao što su porodični život, psihološka ravnoteža i mnoge druge.

Pored plaćenih kurseva, nude i besplatne kurseve u raznim oblastima.

Krojačeva škola – Vaš partner ka uspehu

Krojačeva škola web dizajna i online obrazovanja prošla je dug put od svojih skromnih početaka 2003. godine. Danas su lideri u oblasti online učenja i obuke. Njihova posvećenost obrazovanju i kvalitetu, kao i inovativna LMS platforma za kompanije, čine ih pouzdanim partnerom za sve one koji žele naučiti nove veštine i unaprede svoje karijere. Bez obzira da li ste pojedinac koji traži novo znanje ili kompanija koja želi unaprediti veštine svojih zaposlenih, Krojačeva škola je tu da vam pomogne na vašem putu ka uspehu. Krenite sada na putovanje obrazovanja i profesionalnog razvoja sa Krojačem!

Sa ponosom ističemo da smo vam u saradnji sa Krojačevom školom pripremili čak 30% DODATNOG popusta na bilo koji izabrani kurs ili paket kurseva.