fbpx

Hadrijan – Vodeći u industriji ventilacije i klimatizacije

Dug put razvoja, stručni tim, i portfolio renomiranih brendova – to su samo neki od razloga zašto se firma Hadrijan ističe kao lider u industriji ventilacije i klimatizacije. Od svog osnivanja 1992. godine, ova kompanija je prošla kroz značajne promene i usavršavanja, postajući sinonim za kvalitet i efikasnost u svojoj oblasti.

Jedan od ključnih faktora koji izdvajaju Hadrijan iz mase je njihov proizvodni pogon za izradu kanala i opreme za ventilaciju. Sa timom iskusnih stručnjaka koji su spremni da odgovore na zahteve čak i najkompleksnijih sistema, Hadrijan se ističe kao pouzdan partner u svetu savremene gradnje i stanovanja.

Ono što posebno impresionira u vezi sa kompanijom Hadrijan je njihov kontinuirani rast i uspeh u oblasti prodaje i izvođenja radova. Godinu za godinom, njihov promet raste, čineći ih liderima u prodaji i distribuciji ventilacione opreme svetski poznatih robnih marki kao što su SOLER&PALAU, DEC, AEROGRAMMI, OLEFINI, PURIFIED AIR, DANFOSS, K-FLEX, CATA, i mnogi drugi.

Ono što Hadrijan čini posebnim su njihovi zadovoljni klijenti. Sa mnogo uspešno realizovanih projekata u oblasti ventilacije, klimatizacije i prečišćavanja otpadnog vazduha, kompanija je stekla neprocenjivo iskustvo. Njihov fokus je na pružanju jedinstvenih rešenja prilagođenih konkretnim zahtevima i potrebama svakog klijenta.

Danas, u svetu koji se brzo razvija i gde je kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima postao ozbiljno pitanje, kompanija Hadrijan izlazi u susret ovom izazovu. Sve više zagađivača vazduha se javlja zbog pripreme hrane, fizičke aktivnosti, industrijskih procesa i proizvodnje. Zato su savremeni sistemi ventilacije, klimatizacije i filtracije postali neophodni. Hadrijan se ponosi time što obezbeđuje najkvalitetniji vazduh u zatvorenim prostorima uz maksimalnu uštedu energije.

Kao dodatna potvrda njihove posvećenosti kvalitetu, kompanija Hadrijan poseduje međunarodno priznat sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2015.

Ako ste u potrazi za partnerom koji će vam pružiti celokupno rešenje u oblasti ventilacije i klimatizacije, ne tražite dalje. Kompanija Hadrijan nudi sve, od projektovanja do proizvodnje, montaže i održavanja. Prijavite se na našu platformu, postavite barem jedan oglas i iskoristite sve pogodnosti koje vam Hadrijan može pružiti. Vaša potreba za vrhunskim sistemima ventilacije i klimatizacije će biti zadovoljena.