fbpx

Bar Akademija: Put do uspešne karijere

Bar Akademija je akademija za obuku i edukaciju u domenu restoran i bar industrije. Bar akademija igra ključnu ulogu u pripremi pojedinaca za karijeru u ugostiteljstvu, turizmu i menadžmentu, pružajući im širok spektar veština i znanja neophodnih za uspeh u ovim industrijama. Svi njihovi kursevi su dizajnirani tako da su korisni za apsolutne početnike, ali i za one koji već imaju solidno iskustvo.

Raznoliki programi obuke:
Bar Akademija nudi različite programe obuke koji su prilagođeni različitim aspektima restoran i bar industrije. To uključuje programe kao što su Profesionalni Bartender program, Sommelier program, Barista program obuke, kursevi poslovanja barova, seminari i prezentacije, kao i razne radionice. Ovi programi pokrivaju sve, od osnovnih veština pripreme koktela i serviranja vina do upravljanja barom i menadžmenta restorana.

Karijerne mogućnosti:
Jedna od ključnih prednosti Bar Akademije je da ne samo da obučava svoje polaznike veštinama, već im takođe pruža podršku u pronalaženju posla. Svi programi uključuju „Career projection“ modul koji pomaže polaznicima da lakše pronađu zaposlenje. Ovo je od suštinskog značaja jer industrija turizma i ugostiteljstva uvek traži kvalifikovane stručnjake.

Međunarodno priznati sertifikati:
Sertifikati izdati od strane Bar Akademije su međunarodno priznati. Ovo znači da njihovi diplomci imaju priliku da rade u ugostiteljskim i turističkim sektorima širom sveta. Bar Akademija aktivno sarađuje sa mnogim kompanijama i institucijama u ovoj industriji, što omogućava njihovim diplomcima da se lakše zaposle.

Prisustvo na više lokacija:
Bar Akademija ima široku mrežu lokacija širom Evrope. Na prostoru bivše Jugoslavije, njihove lokacije uključuju gradove poput Beograda, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Tivta, Banjaluke, Mostara i Novog Sada. Pored toga, Bar Akademija takođe ima prisustvo u nemačkim gradovima kao što su Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Munchen, kao i u Beču.

Online kursevi i webinari:
Bar Akademija prati savremene trendove obrazovanja i nudi i online kurseve i webinare. Online kursevi omogućavaju ljudima da stiču vredna znanja iz oblasti vinskog znanja, koktel miksologije, menadžmenta restorana i mnoge druge oblasti čak i ako nisu u mogućnosti da prisustvuju fizičkim nastavama.

Bar Akademija predstavlja vrhunsku školu za obuku i edukaciju u oblasti restoran i bar industrije. Nudi sve što je potrebno za započinjanje ili unapređenje karijere u ovim sektorima, uključujući veštine, znanja, podršku u zapošljavanju i međunarodno priznate sertifikate. Svojim prisustvom na mnogim lokacijama i online kursevima omogućava pristup obuci širokom spektru
ljudi koji dele strast prema ugostiteljstvu i turizmu.

Bar Akademija Community
Bar Akademija je kreirala community u vidu online platforme koja je osmišljena kako bi povezala ljude i resurse iz različitih sektora, pre svega iz ugostiteljstva, IT-a, i industrije hrane i pića. Ova platforma pruža mnoge benefite članovima koji su u potrazi za znanjem, informacijama i mogućnostima za karijeru u ovim oblastima. Community nije nužno samo za one koji su već bili na nekom kursu. Ukoliko želite učiti, graditi zdravu karijeru u Bar Industriji ili Ugostiteljstvu generalno možete se pridružiti. 

Community pruža raznovrsne pogodnosti, a HUB funkcioniše kroz web Aplikaciju koju možete skinuti i na Android i IOS telefone. Ukoliko razmišljate o karijeri u ugostiteljstvu ili unapređivanju znanja, Bar Akademija je definitivno mesto za razmatranje.

U saradnji sa Bar akademijom smo vam pripremili specijalne pogodnosti! Napravite profil na našem sajtu kako biste pristupili svim benefitima I dobili više informacija.