fbpx

OTA Sync: Priča o inovaciji u hotelskoj industriji

U maloj kancelariji u gradu, grupa stručnjaka marljivo radi kako bi ostvarila svoju viziju i misiju. Imaju jasnu predstavu o tome šta žele postići – postati svetski lider u oblasti ugostiteljske tehnologije i pomoći ugostiteljima da unaprede svoje poslovne rezultate.

Priča o „OTA Sync“ nije počela kao obična poslovna priča. Umesto toga, sve je počelo kao ideja između dva prijatelja tokom njihovog odmora 2018. godine. Inspiracija za ovu kompaniju proistekla je iz ličnog iskustva i razmatranja potreba na tržištu. Tim se odmah bacio na posao, vođen motivacijom da stvori nešto izvanredno.

Nakon mnogo truda i rada, „OTA Sync“ je postao sinonim za moderna rešenja u ugostiteljstvu. Njihov cilj je bio ponuditi kvalitetno softversko rešenje koje će ispuniti sve potrebe ugostitelja.

Jedno od ključnih načela tima bila je posvećenost stalnom unapređenju. Nikada se nisu zadovoljili trenutnim stanjem stvari, već su uvek tragali za novim mogućnostima i rešenjima. Osim toga, isticali su se svojom besprekornom podrškom korisnicima. Bez obzira na pitanja, probleme ili potrebu za pomoći pri implementaciji, tim „OTA Sync“ uvek je bio tu da pomogne.

Još jedna ključna karakteristika ovog tima bila je njihova agilnost u pristupu tržištu. Brzo su reagovali na potrebe korisnika i tržišta i prilagodili svoje rešenje kako bi odgovaralo tim zahtevima. Ovaj pristup omogućio im je da ostanu konkurentni i efikasni.

Dok su radili na ostvarivanju svojih ciljeva, tim „OTA Sync“ ostao je povezan kroz zajedničke vrednosti i ciljeve. Osećali su se kao jedan tim koji zajedno ide ka istom cilju – unapređenju gostoprimstva u ugostiteljskoj industriji.

Danas „OTA Sync“ nudi sveobuhvatno rešenje za upravljanje hotelima i nekretninama. Njihov softver omogućava ugostiteljima da istovremeno reklamiraju svoj smeštaj na preko 100 online agencija za putovanja, bez rizika od duplih rezervacija. Njihov centralni rezervacioni sistem olakšava direktnu rezervaciju svih vrsta smeštaja, bez dodatnih naknada ili provizija. Cloud-based sistem za upravljanje nekretninama omogućava efikasno upravljanje svakodnevnim operacijama sa jednog centralnog mesta.

„OTA Sync“ postao je pouzdan partner mnogih hotela, hostela, vila, apartmana i drugih iznajmljivača širom sveta. Njihova strast, posvećenost i težnja ka unapređenju i dalje ih vode ka ostvarivanju svoje misije i vizije.

U svetu gde su automatizacija i tehnologija ključni faktori za uspeh u hotelskoj industriji, „OTA Sync“ predstavlja svetlu tačku – tim koji radi naporno kako bi olakšao poslovanje i povećao zadovoljstvo gostiju. Za one koji traže moderno, sveobuhvatno rešenje za upravljanje nekretninama, „OTA Sync“ je tu da im pomogne.

Ovo je priča o „OTA Sync“ koja se razvijala iz ideje dvoje prijatelja 2018. godine u priču o uspehu i inovaciji u hotelskoj industriji. Njihova misija da unaprede gostoprimstvo i pomognu hotelima i iznajmljivačima u postizanju boljih poslovnih rezultata ostaje snažna i inspiriše mnoge da se pridruže njihovom putovanju ka boljoj budućnosti hotelske industrije.