fbpx

AGS ugostiteljska oprema – sve što vam je potrebno za savremenu kuhinju

U ugostiteljskom svetu, gde svako jelo, svako piće i svaki trenutak predstavljaju priliku za stvaranje nezaboravnog iskustva, izbor opreme igra ključnu ulogu. U tom kontekstu, AGS ugostiteljska oprema se izdvaja kao nezamenjiv partner, pružajući vrhunsku podršku za sve tipove ugostiteljskih objekata – od hotela i restorana do poslastičarnica, pekara, kafića i mnogih drugih.

Iskustvo, kvalitet i predanost

AGS ugostiteljska oprema je sinonim za iskustvo i kvalitet. Sa dugogodišnjom istorijom u proizvodnji, prodaji i servisiranju profesionalne ugostiteljske opreme, AGS spaja najbolje od svih svetova. Njihova posvećenost učenju iz iskustva, primeni najnovijih tehnologija i neprestanom unapređenju proizvoda čini ih liderom u svojoj industriji.

Pouzdanost kojoj možete verovati

U svetu ugostiteljstva, pouzdanost je ključna. AGS ugostiteljska oprema se ponosi time što pruža opremu kojoj možete potpuno verovati. Bilo da se radi o mašinama za pranje posuđa, ledomatima, parnokonvekcijskim pećima i šokerima, termičkoj opremi, pizza pećima ili aparaturi za pripremu specijaliteta kao što je sushi, kuhinjskim, barskim ili snack bar aparatima, multiservisu za kuhinju i pomoćne prostorije, svaki proizvod je pažljivo izabran kako bi obezbedio najviši nivo pouzdanosti i funkcionalnosti.

Referentna lista kao garancija kvaliteta

Sa preko 1500 zadovoljnih klijenata I preko 1800 opremljenih objekata, njihova referentna lista govori o kvalitetu koji nude. AGS se ponosi širokom referentnom listom uglednih objekata koji su odabrali njihove proizvode kako bi stvorili svoje kulinarske čarolije. Mnogi prestižni objekti su prepoznali da je kvalitet I funkcionalnost opreme ključni faktor svake profesionalne kuhinje.

Dostupnost za različite potrebe

AGS nudi širok spektar proizvoda koji odgovaraju različitim potrebama i zahtevima. Bez obzira da li upravljate hotelom,  restoranom, kafićem, barovima ili pekarama, AGS ima pravi alat za vas. Njihova oprema je prilagođena kako bi vam pomogla da postignete najbolje rezultate i zadovoljite ukuse svojih gostiju. Pored sopstvene proizvodnje, AGS direktno sarađuje sa renomiranim dobavljačima kao što su Aristarco, Baron, Fimar, Forcar, Technoinox, Lainox, Emainox, DVA, Inox Piave, IB Rubinetti i Scaiola. Posvećen pružanju najboljih mogućih opcija svojim klijentima sarađuje samo sa pouzdanim partnerima čiji proizvodi ispunjavaju visoke standarde kvaliteta i performansi.

Servis i održavanje za bezbrižno poslovanje

Ne samo da pružaju izvanrednu opremu, već su tu i da vam pruže podršku u svakom trenutku. Jedan od nnajvećih aduta AGS-a je njihova sposobnost da prate celokupan proces, od idejnog rešenja do organizacije logistike, montaže i puštanja u rad. To znači da klijenti prestaju da brinu o detaljima i mogu se fokusirati na ono što najbolje rade – stvaranje savršenih gastronomskih čarolija.

Da bi se koristila u punom kapacitetu i davala besprekorne rezultate profesionalna ugostiteljska oprema zahteva redovno servisiranje i održavanje. Već dugi niz godina Ags ima obučene servisere koji brinu o Vašoj opremi i nakon prodaje. Njihov tim za servisiranje je posvećen održavanju opreme u najboljem stanju i rešavanju svih problema koji se mogu pojaviti. Njihovi serviseri su obučeni za rad direktno kod proizvođača opreme za sve brendove koje prodaju, a eventualne probleme rešavaju servisiranjem sa originalnim rezervnim delovima.

Da bi se postigao vrhunski rezultat, znamo da ugostitelji moraju imati pravu opremu koja će podržati njihovu stručnost. Zato sa ponosom predstavljamo partnerstvo sa renomiranom firmom AGS pružajući vam ekskluzivne benefite da po sniženim cenama opremite kuhinju inovativnom, savremenom, kvalitetnom i funkcionalnom opremom. Svaki klijent koji je deo naše platforme imaće priliku da ostvari poseban popust. AGS vam nudi personalizovani pristup – svaki zahtev je poseban, pa i popusti mogu biti prilagođeni u zavisnosti od vaših potreba. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uživajte u jedinstvenim cenama koje smo Vam pripremili u saradnji sa AGS firmom. Ako želite da svojim gostima pružite nezaboravno iskustvo, odaberite opremu koja će vam pomoći da to postignete.

Da biste obezbedili ovaj i još mnogo drugih benefita potrebno je da budete registrovani na našoj platformi i da imate minimum jedan postavljeni oglas, nakon čega automatski dobijate pristup Loyalty programu i svim benefitima koje smo vam pripremili.