TQ Plaza Budva

Oglašene pozicije

O kompaniji

TQ Plaza Budva u svom poslovanju obuhvata hotel sa 4 zvezdice i tržnim centrom.

Jasan i organizovan poslovni stil, kombinovan sa pažljivo projektovanim rasvetnim sistemom, omogućavaju idealnu radnu atmosferu, prijatnu kako za osoblje, tako i za posetioce .

TQ PLAZA je objekat od 50.000 m2 koji se prostiru u prizemlju i na sledećih šest spratova zgrade. Njegov atraktivan položaj, blizu starog grada Budva (Crna Gora) daje i doprinosi vrednosti ove originalne zgrade, projektovane u obliku tri usidrena broda sa pramcima, nagnutim u pravcu mora. Jedna od osnovnih osobina projekta TQ PLAZA je protok prirodne svetlosti u celoj zgradi, čime se dobijaju maksimalne prednosti klimatskih uslova i privilegija izvanrednog panoramskog pogleda.

Prostorije obuhvataju višenamenski kompleks sa ekskluzivnim prostorima, bankama, luksuznim buticima, poslovnim apartmanima, bibliotekom, bioskopom, fitnesom, višenamenskim salama i podzemnim garažama. Poslovni apartmani su raspoređeni na pet spratova sa glavnim ulazima orijentisanim prema tri niže galerije. Sve poslovne i stambene jedinice TQ Plaza su planirane u skladu sa najvišim građevinskim završnim i inženjerskim standardima, uključujući najsavremeniju belu tehniku, kako bi se obezbedili funkcionalnost i komfor u celom prostoru.

Aktuelna izgradnja je obuhvatila finansiranje, izradu i koordinaciju projekata, dizajn, radove po sistemu ključ u ruke i upravljanje imovinom.