PANEVIVO DOO

Oglašenih pozicija

O kompaniji

U životu se bavimo mnogim stvarima, no ono u čemu smo najbolji ponekad zanemarujemo. Mi smo imali sreću, prepoznali smo da je ovo djelatnost u kojoj možemo dosta da pružimo i odlučili da povežemo umjetnost, mediteranski način života i kulturu ishrane.

Kreativnost smo pretvorili u odlične ukuse. Prepoznaćete to u pecivima, kolačima i jelima koja se u našim restoranima pipremaju za vas sa ljubavlju i pažnjom.

Dobre ideje, izuzetan nivo kvaliteta proizvoda i povezanost sa kupcima su temelj našeg rada.

Sve što radimo – radimo srcem!
Dobrodošli!

PANEVIVO – VIZIJA I STRATEGIJA
Dozvolite da Vas upoznamo sa našom firmom. U okviru firme PANEVIVO d.o.o posluje 9 ugostiteljskih objekata pod brendom SICILIA sa više od 300 zaposlenih.Bavimo se distribucijom i veleprodajom sirovina i ambalaže za ugostiteljske objekte. Ovlašćeni smo distributeri firmi:

www.puratos.rs (sirovine za pekarstvo i poslatičarstvo),
www.greci.it (konzervirane sirovine za restorane i pizzerije),
www.pakservis.rs (kartonska ambalaža),
www.primoaroma.it (espreso kafa).

Vizija, tj. ključne vrijednosti kao polazna osnova i svrha postojanja društva PANEVIVO su:

najbolji proizvodi i usluga našim kupcima/klijentima,
savremena i ordrživa tehnologija,
kreativnost,
integritet,
Snaga Društva je u uloženom u savremena sredstva za proizvodnju, stalnoj edukaciji kadrova u proizvodnji i prodaji i dosadašnjem iskustvu.

Šansa se vidi u daljem ulaganju u savremenu opremu, praćenju trendova savremene proizvodnje, dobrom marketingu i atraktivnim i pristupačnim prodajnim mjestima.

Poučeni dosadašnjim iskustvom i dalje pažljivo istražujemo i osluškujemo potrebe i navike naših kupaca tako da, sa zadovoljstvom možemo da kažemo, dobar smo tim, imamo sjajnu podršku i imamo šta da punudimo našem gradu.