Hotel ,,Royal Inn“

Oglašenih pozicija

O kompaniji

Hotel Royal Inn je sagrađen 1883. godine i najstariji je hotel u Beogradu. Nalazi se u ulici Kralja Petra, jednoj od najstarijih ulica u Beogradu koja je pod zaštitom države, a sama ulica služi kao jedinstvena izložba različitih arhitektonskih stilova zastupljenih u Beogradu kao što su barok, secesija, art deko, modernizam, orijentalni stil., itd.
Hotel se nalazi u srcu starog dela Beograda, u neposrednoj blizini glavne pešačke i trgovačke ulice Knez Mihailove, kao i Trga Republike i Kalemegdanske tvrđave, koji je kulturno-istorijski kompleks sa pogledom na ušće Save u Dunav.
Hotel raspolaže sa 97 soba, koje su opremljene da zadovolje sve potrebe savremenih gostiju i pružaju potpuni komfor. Hotel Royal Inn ima prijatno i uslužno osoblje i pruža najviši nivo usluge koji gostima garantuje prijatan i gostoljubiv boravak.
Angažovanjem na poslovima u okviru hotela ulazite u svet turističke industrije gde se upotreba svetskih jezika i direktan kontakt sa gostima podrazumeva. Aktivnim korišćenjem jezika i znanja kojim vladate unapredićete nivo znanja i fluentnosti, a ujedno i steći iskustvo u oblasti pružanja usluga klijentima.
Stalo nam je do naših zaposlenih i trudimo se da im omogućimo najbolje profesionalno okruženje i kolegijalnu podršku. Verujemo u to da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege ili koleginice. Radoznali smo i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac.
Hotel pruža stručnu praksu učenicima srednjih škola kao i studentima.