Creative Restaurants Group

Oglašene pozicije

O kompaniji

Creative Restaurants Group , najveća ugostiteljska grupacija iz Novog Sada, poznata po brendovima LOFT coffee and food bar, restoran nacionalne kuhinje Kod Fazan,kao i novi ugostiteljski koncept Park Novi Restaurants. Reč je o multibrend konceptu, prvom ovakvog tipa u Srbiji, u čijoj kuhinji se pripremaju specijaliteti iz raznih krajeva.
Ideja grupacije je od samog početka bila jasna: postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati: odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer, mlade ljudi koji mogu da prenesu sve naše vrednosti – i sve to upakovati na najprirodniji mogući način u jedan prepoznatljiv doživljaj za našeg gosta, koji je centar naše pažnje. Te vrednosti prevazilaze granice našeg grada i naše zemlje, a nama je drago što potvrdu za to dobijamo svakodnevno od naših gostiju. Preuzeli smo na sebe i zabavnu ulogu edukatora, upoznajući radoznalu publiku o specifičnim kafama, craft pivima, vinima ili nekom hranom koju do sada nisu imali prilike da probaju. Iza cele ideje stoji mlad tim, koji znanjem, energijom i trudom svaki dan dočeka na stotine gostiju.
OMILJENO MESTO U GRADU
Kada je reč o enterijeru, komentarima naših gostiju nema kraja. Sedeli u bašti ili unutra, uvek nađu priliku da izdvoje njima omiljeni detalj: naš bar u keramici, naša dvokrilna vrata, kuhinju na galeriji, rasvetu, njihovu omiljenu stolicu. Pozivamo Vas da pronađete Vaš omiljeni kutak.
Loft kao unikatan brend pruža sa svojom standardizacijom poslovanja u ugostiteljstvu sticanje raznovrsnog znanja i veština o hrani i piću, što omogućava vrednim radom veoma brz napredak.

Tražimo nove kolege u baru, kuhinji i servisu! Priključi se mladom, kolegijalnom timu, stekni nove prijatelje i iskustvo – budi deo #loftporodice #crgporodice #creativerestaurantsgroup