Čelebić doo

Oglašena pozicija

O kompaniji

Čelebić kompanija na poslovnoj mapi Crne Gore postoji od 1991. godine. Porodični entuzijazam sa početka prerastao je u respektabilnu crnogorsku kompaniju koja zapošljava više od 450 radnika i važi za jednu od uglednijih u ovom dijelu Evrope.

Premda je Čelebić kompanija pretežno prepoznata po svojim građevinskim projektima, u okviru Čelebić grupe danas posluje 18 povezanih privrednih društava koja su aktivna na tržištu nekretnina (Amma resort, Verde Village, Čelebić Invest, Čelebić rent, Čelebić družba za gradnjo in investicije, Čelebić, Čanj Investment, North Development, Anekretnine), u trgovini (tržni centar City Mall), u energetici (C&S Energy), u ugostiteljstvu, sportu i rekreaciji (Čelebić recreativo, FK Podgorica), u hotelijerstvu (hotel voco), u oblasti visokog obrazovanja (Univezitet Donja Gorica), u informacionim tehnologijama (IT desk), u osiguranju (Čelebić loyal), u poljoprivredi (Čelebić agrar).

Strategija i vizija razvoja Čelebić kompanije već decenijama podrazumijeva edukaciju i maksimalno osposobljavanje pojedinaca i timova za upravljanje sektorima i novim kompanijama, zatim povezivanje sa regionalnim i evropskim korporacijama i razvijanje partnerskih odnosa (Gorenje, Delta Holding, Nelt, Mtel, MK grupa, Orascom, Erste bank, CKB banka, Societe generale banka i sl.). Takođe, vizija vodilja za razvoj projekata jeste postavljanje novih standarda u arhitekturi, planiranju, ekologiji i energetskoj efikasnosti.

Kao podrška strateškom razvoju kompanije već izvjestan niz godina sprovodimo politiku kvaliteta i procedure koje iznutra jačaju naš sistem kroz uspostavljeni standard ISO 9001:2015.