HERCEG Etno selo Međugorje UNION FOODS

Oglašena pozicija

O kompaniji

Autentično i Moderno
Izgrađeno prije petnaestak godina i uz konstantan rad na ponudi doima se kao da ondje postoji i posluje odavno , a pažljivo osmišljenim konceptom i organizacijom poučan je primjer koji turističku sliku Hercegovine čini drugačijom nego jučer .
Kamene kuće sa 31 Superior sobama u bojama lavande, Hotel sa 40 standard soba , dvoranama i vanjskim bazenom te prostrani restoran vizualno podijeljen u 4 cjeline tek su dio sadržaja HERCEG Etno sela Međugorje , koje je po organizaciji i funkciji horizontalni hotel s četiri zvjezdice kategorije “Turističko naselje“.
Tehnologija u službi autentičnosti
No , svi tehnološki iskoraci i ukupan dojam turističkog naselja daleko su od težnje da se goste njima impresionira već su nenametljivo u službi autentičnosti prostora i funkcioniranja naselja u skladu s visokim standardima hotelske industrije .Štoviše ,45 uposlenih djelatnika u funkciji je kvalitete usluge te gostoprimstva kao dobre mjere profesionalnosti i poznate hercegovačke gostoljubivosti .
Uz koncept upravo su kvalitetni kadrovi i minimalna fluktuacija te poštivanje pravila struke zaslužni za uspješno funkcioniranje ovog naselja te pohvale koje dobivamo u BiH, od gostiju i struke, ali i poslovnih partnera iz cijeloga svijeta .
O svemu tome brine izvršni direktor HERCEG Etno sela Branimir Penava , od samih početaka uključen u osmišljavanje , realizaciju, a sada i stvarni život ovog turističkog naselja .
Dosadašnji rezultati, interes velikih turoperatora i agencija privući će još veći broj gostiju, dodatni argument za novu razvojnu fazu .Izgradnja “SPA“ centra sa unutrašnjim bazenom i dodatni smještajni kapaciteti koji će također odrediti budućnost naselja te još povećati broj korporativnih i drugih skupova , kojima je HERCEG Etno selo i do sada bio domaćin.

Ostalo