Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo vam benefite koje smo u saradnji sa našim partnerima uspeli da obezbedimo za sve naše klijente. Nadamo se da će vam biti od pomoći u vašem daljem poslovnom razvoju i da ćete sa našim partnerima uspeti da ostvarite jednu lepu i dugoročnu saradnju, uz obostranu korist.

 Klikom na + moći ćete detaljno videti čime se kompanija bavi i koju vrstu benefita nudi, kao i način na koji možete ostvariti pogodnosti.

Ukoliko i sami želite da postanete deo našeg lojaliti programa i svojim kolegama imate da ponudite svoj proizvod ili uslugu, ili poznajete nekoga ko bi se vrlo rado pridružio, javite nam se putem mejla office@poslovi-ugostiteljstvo.com

Friendly HR je kompanija koja pruža širok spektar usluga u oblasti ljudskih resursa. Njihova glavna misija je pružanje podrške u svim ključnim aspektima upravljanja zaposlenima – procesu odabira, zadržavanja, edukacije i unapređenja zaposlenih, u skladu sa vrednostima, kulturom i ciljevima vaše kompanije.

U saradnji sa Friendly HR, obezbedili smo vam specijalne popuste na njihove usluge kako bismo vam pomogli da ostvarite konkurentske prednosti na tržištu rada, obezbedite potrebnu radnu snagu i unapredite procese upravljanja ljudskim resursima.

 1. Popust na selekciju i regrutaciju sezonskih radnika u inostranstvu: Kroz ovu uslugu Friendly HR će vam pomoću da pronađete kvalifikovane sezonske radnike u inostranstvu. Uz poseban popust, možete se osloniti na njihovu stručnost i iskustvo kako biste brzo i efikasno obezbedili potrebnu radnu snagu u periodima povećane potražnje.
 2. Popust na uvoz radne snage: Ova usluga vam omogućava da angažujete kvalifikovane radnike iz inostranstva kako biste zadovoljili specifične potrebe vaše kompanije. Friendly HR će vam pružiti podršku u celokupnom procesu uvoza radne snage, a uz popust možete ostvariti značajne uštede.
 3. Popust na obuku o IT regrutaciji: U današnjem digitalnom dobu, pronalaženje i angažovanje stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija ključno je za uspeh poslovanja. Friendly HR vam pruža mogućnost da se edukujete i unapredite svoje veštine u oblasti IT regrutacije. Ova obuka će vam pomoći da pravilno identifikujete i privučete vrhunske IT talente koji će održati rast i razvoj vaše organizacije.

Pravo na popust u iznosu od 15% ostvarujete pomoću promotivnog koda POSLOVIUGOSTITELJSTVO15. Kompletnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu klikom na ovaj link.

Kampster je interaktivna onlajn akademija na kojoj s lakoćom stičete znanja i razvijate veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva i ostvarenje tržišnih zahteva – i to na najefektivniji način. Kampster platforma raspolaže tržišno orijentisanim i najprodavanijim onlajn kursevima, znanjima i veštinama koji su prošli proveru stručnjaka i proveru preko 400.000 polaznika!

Poslovi u ugostiteljstvu i Kampster obezbedili su vam 25% popusta na sve kurseve koji se nalaze na njihovom sajtu. Svoj promo kod možete ostvariti klikom na ovaj link ili unošenjem koda UGOSTITELJ25 prilikom plaćanja.

 

PROFI SERVIS d.o.o. je osnovan 2010. godine kao preduzeće koje se bavi distribucijom, prodajom i servisom fiskalnih uređaja i POS opreme. Svojom profesionalnošću su izrasli u jednu od vodećih firmi u oblasti fiskalizacije.

Registracijom na naš saj ostvarujete 15% popusta na kupovinu celokupnog POS sistema. Sve što je potrebno jeste da se pozovete na našu platformu.

Profi Servis d.o.o. u saradnji sa kompanijom Forbo, koja je svetski lider u proizvodnji otirača, ponudiće vam rešenja koja su se u dosadašnjoj praksi pokazala kao najefikasnija i najekonomičnija. Forbo Flooring Sistems prepoznaje da je visok nivo posvećenosti kvalitetu neophodan za njihov uspeh, kao i da je u najboljem interesu svih zaposlenih, kupaca i zainteresovanih strana.

Kompletnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu, a unošenjem koda POSLOVIUGOSTITELJSTVO15 ostvarujete pravo na 15% popusta prilikom kupovine 2 ili više otirača.

Destilerija Nenadović je osnovana 2. oktobra 2018. godine na porodičnom imanju u selu Krnule – Vladimirci, sa idejom da se preradom sopstvenog voa proizvedu najkvalitetnije rakije napravljene u zanatskom tipu proizvodnje. Stogodišnjim porodičnim iskustvom pravljenja rakije – dvostruom destilacijom u bakarnom kazanu nastaje godišnje više od 10.000 litara prirodnih voćnih rakija vrhunskog kvaliteta.

Destilerija Nenadović pripremila je posebne cene sa rabatom za sve naše klijente. Cenovnik sa sniženim cenama možete dobiti tako što ćete nam se javiti putem mejla office@poslovi-ugostiteljstvo.com

Wolt je platforma za dostavu hrane koja povezuje gladne kupce sa sjajnim restoranima. Razvijamo vaše poslovanje pomažući hiljadama ljudi da pronađu vaš restoran, a vaši stalni kupci će moći da naruče brže i jednostavnije. Što kažu vlasnici restorana “Wolt jednostavno radi“. Wolt je značajno povećao prodaju mnogih popularnih restorana i fast food-ova.

Oglašavanjem preko naše platforme ostvarujete mogućnost direktnog kontakta sa Wolt prodajnim timom putem mejla veljko.dutina@wolt.com, koji će se potruditi da postanete deo Wolt platforme brzo i efikasno.

Zbog ubrzanog razvoja tehnologije u zatvorenim prostorima se javlja sve više zagađivača vazduha, prilikom pripreme hrane u kuhinjama, usled ljudske fizičke aktivnosti, oslobađanja štetnih isparenja prilikom industrijskih procesa ili proizvodnje. Usled svega toga vazduh zatvorenih prostora postaje sve zagađeniji, pa je neophodno primeniti savremene sisteme ventilacije, klimatizacije i filtracije. Naš cilj je rešenje koje obezbeđuje najkvalitetniji vazduh u zatvorenom prostoru uz maksimalnu uštedu energije.

Kompanija Hadrijan poseduje međunarodno priznat sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2015.

Oglašavanjem na našoj platformi kompanija Hadrijan vam nudi niz pogodnosti, od projektovanja i proizvodnje, do montaže i održavanja. Javite im se na mejl, napišite da ste za njih saznali preko naše platforme za zapošljavanje i ostvarite najbolju ponudu po sniženim cenama: office@ventilacija.rs 

Kompanija MONI se bavi prodajom opreme za ugostiteljstvo. MONI se ističe izvanrednom ponudom proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji su ne samo funkcionalni i pouzdani već i estetski privlačni. Široki asortiman obuhvata sve što vam je potrebno za besprekorno funkcionisanje vaše kuhinje. Od najfinijeg porcelana, preko elegantnog staklenog programa, kvalitetnog escajga i praktičnih melaminskih proizvoda, pa sve do pouzdanih dispenser-a i diševa za švedski sto, ketering i barske opreme.

U saradnji sa firmom MONI obezbedili smo svim našim klijentima popust na poslednje komade izabranih proizvoda. Iskoristite ovaj poseban popust kako biste opremili vaš ugostiteljski objekat kvalitetnim proizvodima po izuzetno povoljnim cenama. Ponuda sa popustima na poslednje komade je ograničena, zato požurite i iskoristite ovu sjajnu priliku. 

Za kompletnu ponudu sa sniženim cenama potrebno je da nam se javite putem mejla office@poslovi-ugostiteljstvo.com

Sve što ste želeli da znate o vinima, a niste imali koga da pitate. Nakon ove edukacije drugi više neće birati vino umesto vas. Vinska dešavanja i vinoteke posećivaćete sa oduševljenjem, a sa prijateljima i kolegama ćete deliti sve fore i fazone koje ste naučili. Aleksandar Marinković je sertifikovani somelijer, autor instagram stranice @dnevnadozavina, vinski edukator i pokretač salona vina Vinoljubac.

Aleksandrov kurs moći ćete da pohađate po 20% nižoj ceni. Da biste ostvarili pravo na popust, neophodno je da se prijavite putem ovog linka i da u odeljku ,,Za kurs ste saznali preko“ u polju „ostalo“ unesete promotivni kod POSLOVI U UGOSTITELJSTVU.

AGS sa uspehom spaja iskustva iz proizvodnje, prodaje i servisiranja profesionalne ugostiteljske opreme namenjene za sve tipove hotela, restorana, poslastičarnica, pekara, kafe barova, mesara i mnogih drugih objekata. AGS ne prodaje samo gotove proizvode po svaku cenu, već paket proizvoda i usluga u koji je uključena stalna briga o kupcu kao i savetovanje u izradi savremenih idejnih rešenja za profesionalne kuhinje.

Od idejnog rešenja do kompletnog opremanja objekta i kasnije stalne brige i održavanja Vaše opreme. Uz promo kod Poslovi u ugostiteljstvu ili jednostavnim pozivanjem na našu platformu, osigurajte sebi minimalno 5% popusta na sve proizvode i usluge AGS kompanije. No, tu nije kraj! Popust nije ograničen samo na 5%, već postoji mogućnost ostvarivanja i većih popusta, prilagođenih vašim konkretnim potrebama i porudžbinama. AGS vam nudi personalizovani pristup – svaka porudžbina je posebna, pa i popusti mogu biti prilagođeni vašim zahtevima. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uživajte u posebnim cenama koje smo Vam pripremili u saradnji sa AGS kompanijom. Kompletnu ponudu možete pogledati na sajtu.

OURS je distributivna kuća koja neguje duh autentičnosti i ljubavi prema domaćem nasleđu, fokusira se na kvalitetna domaća vina i rakije, flaširane isključivo na teritoriji Republike Srbije.

U potrazi ste za izvrsnim vinima i rakijama? Ne tražite dalje! U saradnji sa OURS-om obezbeđujemo vam čak 13% popusta na ceo asortiman za minimalne porudžbine od 5.000,00 rsd uz promo kod OURS062244471. Sada možete uživati u vrhunskom kvalitetu po posebnoj ceni. Celokupnu ponudu možete pogledati na sajtu.

Snježana Gagić, osnivač i glavni konsultant Five Star Experience agencije, ima višegodišnje iskustvo u pomaganju ugostiteljima da unaprede kvalitet usluge i omogući zaposlenima sticanje novih veština i znanja, čime postaju vrhunski profesionalci. Snježana je, takođe, priznat autor stručnih knjiga iz oblasti ugostiteljstva i ima desetogodišnje iskustvo kao profesor na smeru Menadžment u ugostiteljstvu. Njeno znanje i iskustvo mogu vam pomoći da investirate u svoje saradnike ili lični razvoj, unapredite nivo usluge, povećate poslovne rezultate kroz veću prodaju ili da, ako ste na početku, otvorite restoran bez grešaka koje bi mogle ugroziti vaše poslovanje. Snježana je tu da pruži podršku i vodi vas ka postizanju vaših poslovnih ciljeva u oblasti ugostiteljstva.

Pozivanjem na našu platformu ostvarujete 10% popusta na sve usluge i obuke sa sajta. Više možete pogledati na sajtu.

Kontakt podaci: +381 60 65 65 543, office@fse.rs

IcePress veruje da je posluživanje pića umetnost i da svako piće zaslužuje posebnu pažnju i negu. IcePress vam nudi prese za oblikovanje leda, izrađene od visokokvalitetnih materijala. Veoma jednostavne, ove sofisticirane prese će vam omogućiti da stvarate neverovatne ledene kugle koje će pretvoriti Vaša pića u prava remek-dela.

Naša platforma u saradnji sa IcePress-om obezbedila je 10% popusta na sve proizvode (ICEPRESS CLASSIC i ICEPRESS PRO). Popust se može ostvariti unošenjem promo koda ICEPRESSDISCOUNT prilikom poručivanja preko sajta.

Meiko se ponosno ističe kao globalni lider u oblasti profesionalne tehnike pranja posuđa, kao i uređaja za čišćenje i dezinfekciju. Njihovi proizvodi osvajaju korisnike širom sveta, pružajući im ne samo vrhunske rezultate čišćenja, već i visoku efikasnost. Meiko ima značajan uticaj na tržište. Bilo da je reč o renomiranim svetskim hotelskim lancima ili o porodičnim preduzećima u hotelijerstvu, njihova prisutnost se proteže od restorana sa prestižnim zvezdicama do šarmantnih bistroa, od tradicionalnih gostionica do omiljenih gradskih barova. Ako tražite vrhunske profesionalne mašine za pranje, besprekorno čišćenje i temeljnu dezinfekciju, imamo sjajne vesti za vas! U partnerstvu sa Meiko, donosimo vam ekskluzivni popust od 5% do 7% (primenjuje se i na već regularni popust) na celokupan ugostiteljski asortiman.

Prilikom komunikacije i same kupovine potrebno je pozvati se na našu platformu kako bi popust bio primenjen. Celokupni asortiman možete pogledati na sajtu.

Akademska rakija je osnovana 2015. godine kao plod slučajne inspiracije. Ono što je prvobitno predstavljalo hobi brzo je evoluiralo u ozbiljan posao, uz kontinuirani rast i širenje proizvodnih kapaciteta. Prve godine je među prijateljima koji su se okupili da pomognu bilo diplomiranih, masterovaca, onih koji su odustali od studija, pa i po koji doktor nauka. Budući da je prijateljstvo trajalo od studentskih dana, naziv je nastao u šali i zadržao se do danas.

Za sve naše klijente obezbedili smo 20% rabata na cene sa sajta. Uplata mora biti avansna i količine za odobravanje popusta veće od 3 komada. Potrebno je direktno ih kontaktirati kako biste dogovorili uslove saradnje, distribucije i slično… Prilikom kkomunikacije je potrebno da se pozovu na našu platformu kako bi popust bio primenjen. 

Ponudu možete pogledati na sajtu.

Svoju misiju Centar Adžija ostvaruje stručnim radom i inoviranjem usluga, metoda i postupaka rada i resursa, sa cilјem dostizanja najvišeg nivoa konkurentske sposobnosti na tržištu. Misija se ostvaruje zadovolјenjem potreba korisnika usluga, zaposlenih i društva, istraživanjima, projektovanjem i izvođenjem radova najvišeg kvaliteta. Misija je osnova za usmeravanje ukupnog napora svih zaposlenih u ostvarivanju efekata potrebnih za uspešan rad, razvoj i opstanak Centra Adžija na tržištu, kao ustanove sa izgrađenim sopstvenim identitetom i prepoznatlјivim imidžom. Misija Centra „Adžija“ je: probuditi svest lјudi o potrebi kontinualnog obrazovanja i kulturnog uzdizanja.

Svim našim klijentima obezbedili smo 10% popusta na redovnu grupnu nastavu za sledeće kurseve: 

 • kuvar, 
 • poslastičar, 
 • konobar, 
 • pekar, 
 • barmen,
 • pica majstor, 
 • roštilj majstor. 

Takođe, obezbeđen je popust u iznosu od 10% na proveru znanja, odnosno ispit, koji je namenjen polaznicima koji imaju minimum 3 meseca iskustva. Redovna cena provere znanja je 16.000,00 RSD.

Da bi popust bio primenjen potrebno je pozvati se na našu platformu prilikom prijave putem linka 

Garson POS je jedan od najpopularnijih programa za ugostiteljstvo na našem i tržištu regiona. Poznat je po svom interfejsu, naprednim funkcijama i različitim mogućnostima prilagođavanja. Grafički prikaz restorana i rasporeda stolova, prepoznatljive slike artikala, evidencija različitih načina plaćanja, štampanje posebnih naloga za šank i kuhinju i prikaz dnevnog poslovanja garantuju na POS mestu precizan i brz rad. Garson je trenutno instaliran u 1000+ različitih objekata: kafići, klasični i fast-food restorani, pekare, klubovi, spa centri, hoteli. U svakom od njih, bez obzira na složenost poslovanja i backoffice procedure, se svakako izdaju i pripremaju porudžbine i naplaćuju računi, a to upravo obavlja Garson POS.

U saradnji sa kompanijom Garson POS obezbedili smo 10% popusta na osnovne licence Garsona u prvih godinu dana. Sve što je potrebno da biste ostvarili pravo na popust jeste da nam se javite putem mejla office@poslovi-ugostiteljstvo.com. 

Link sa sajtu partnera.

UP LIVING je specijalizovana kompanija koja se bavi opremanjem enterijera i eksterijera visokokvalitetnim dekorativnim materijalima, tapetama i drugim proizvodima za dekoraciju. Kroz tim stručnjaka sa bogatim iskustvom, kompanija teži ka stvaranju novih ideja i koncepta inspirisanih životom, lepotom, umetnošću i profesionalizmom. Njihova strast i ljubav prema ovom poslu vidljivi su u svakom koraku, a svaki projekat postaje prilika za učenje, stvaranje i ispunjenje.

U saradnji sa partnerom obezbedili smo 10% na ceo asortiman (zavese, tapete, tepisi, mebl stofofi, zebra i rolo sistemi, garnisne, hotelska opremanja…), međutim ako se radi o velikm projektima i količinama, postoji i opcija većih popusta u dogovoru sa partnerom.

Da biste ostvarili pravo na popust, potrebno je pozvati se na našu platformu prilikom komunikacije. Kontakt osobe su  Biljana Opačić 069/3330868 i Gojko Vasojević 060/6128904. Ovde možete pogledati ponudu.

Agropošta, što doslovno znači „Pošiljka iz prirode,“ predstavlja porodičnu kompaniju koja proizvodi 100% prirodne sirupe od divljeg bilja i svežeg voća. Ručno birani najbolji sastojci s pažnjom i poštovanjem prema prirodi, garantuju vrhunski kvalitet. Njihovi sirupi, sačinjeni od ljubavi i nasleđenog znanja, pružaju neodoljiv ukus i dodaju note prirode koktelima, dezertima i osveženjima. Agropošta je posvećena ekološkoj održivosti, brine o biljkama i čuva prirodu za buduće generacije. Biljke se probiraju sa raznolikih klimatskih zona Hrvatske i biraju se samo najkvalitetniji sastojci. 


U saradnji sa partnerom obezbedili smo za klijente sledeće popuste:

 • Na flaše sirupa od 0,5l rabat od 15% 
 • Na kesice sirupa od 0,32ml rabat od 15% 
 • Na flašice gotovih sokova od 0,25l rabat od 34% 

Kompletnu ponudu sa opisima, slikama i snimcima proizvoda možete pogledati na sajtu i instagram profilu.

Svi klijenti koji budu zainteresovani ili budu imali bilo kakvih pitanja, mogu stupiti u kontakt putem mejla minjatintor28@gmail.com ili na broj telefona  061/6798424. Promo kod za popust je: Organic7

Krojač je kompanija koja je započela svoj put 2003. godine. Kroz pažljivo planiranje i poslovnu strast, evoluirali su iz frilenserskog tima u preduzeće koje je ostvarilo značajne projekte u oblasti web dizajna i razvoja. Njihova poslovna strast i pažljivo planiranje su rezultirali brojnim značajnim projektima. Pored uspešnih realizacija u web dizajnu i razvoju, Krojač takođe nudi raznolik spektar obuka i kurseva. Krojačeva škola obuhvata različite kurseve iz IT oblasti i različitih poslovnih veština, omogućavajući pojedincima da razvijaju svoje veštine i znanje u različitim sferama.

Zajedničkim snagama, naša platforma i Krojačeva škola obezbedile su vam 30% popusta na sve kurseve ili paket kurseva uz proko kod POSAO kupovinom preko sajta www.krojacevaskola.com

Upoznajte OTA Sync – cloud softversko rešenje za efikasno upravljanje vašim hotelom ili apartmanima!

Od osnivanja 2018. godine, uspeli smo da zadovoljimo preko 1.500 korisnika iz 17 zemalja širom sveta.
Pridružite se našoj mreži zadovoljnih korisnika i iskoristite sve prednosti koje OTA Sync nudi za efikasno i besprekorno upravljanje vašim objektom.

Sistem je dizajniran po najsavremenijim standardima, sa ciljem da unapredi i automatizuje svaki aspekt vođenja vašeg objekta.

U ponudi se nalaze četiri rešenja:

 • Recepcijski sistem
 • Booking Engine – rezervacioni sistem, 
 • Channel Manager i 
 • Aplikacija za goste. 

Sistem je integrisan sa e-fiskalizacijom i prijavom gostiju u vašoj zemlji, a takođe je dostupna i mobilna aplikacija koja omogućava lakše i brže praćenje u svakom trenutku, sa bilo kog mesta.

Nezavisno od toga da li upravljate srednjim ili malim hotelom, butik hotelom, hostelom, pansionom ili apartmanima, OTA Sync je pravo rešenje za vas.
Prijavom preko web stranice Poslovi ugostiteljstvo ostvarujete 10% popusta i 30 dana besplatnog probnog perioda.

Postanite lider u industriji.

Link ka sajtu nalazi se ovde.

Vinska Akademija Srbije osnovana je sa ciljem, da svakom ljubitelju vina ili vinaru obezbedi edukaciju koja će mu biti od velike pomoći kako za degustaciju vina, tako i za servis vina, slaganje vina i hrane i proizvodnju vina. 

Vinska Akademija Srbije postala je deo najveće svetske vinske scene, odnosno deo najprestižnije i najcenjenije vinske škole na svetu (Wine and Spirit Education Trust). Time je u mogućnosti da svoje buduće polaznike uči po najvišim svetskim standardima. Obuke se održavaju u ambijentu koji je okružen vinogradima u jednom od najlepših vinskih mesta, Sremskim Karlovcima. Time svaki od polaznika ima priliku da sazna i vidi gde počinje vinska priča, što predstavlja presedan prilikom vinskih obuka. Pored učenja o vinovoj lozi kao osnovi i polaznoj tački proizvodnje vina, na obukama polaznici uče o vinu kroz teorijski i praktičan deo tj. degustaciju vina. Teme se tiču osnova vinarstva i vinogradarstva, tehnike senzorne ocene i analize vina, servisa i vinskog bontona, slaganje vina i hrane kao i upoznavanje sa karakterističnim sortama najpoznatijih vinskih regiona. 

U saradnji sa Vinskom Akademijom Srbije obezbedili smo vam specijalne pogodnosti za obuke vaših zaposlenih. 

 1. 10% popusta na sve obuke za minimum dvoje prijavljenih (2-5 osoba): Ova opcija je idealna za manje grupe zaposlenih koji žele da unaprede svoje veštine u oblasti vina. 
 2. 15% popusta na sve obuke za grupe od 6 do 20 osoba: Ako imate veći tim koji želi da zajedno istražuje svet vina, ovo je prilika da ostvarite značajne uštede. 
 3. Za veće timove (Preko 20 osoba- team building aktivnosti – obuke, degustacije i slično) Vinska Akademija Srbije je spremna da se prilagodi vašim potrebama i zahtevima i ponudi još značajnije popuste.

Za ostvarivanje benefita potrebno je pozvati se na našu platformu prilikom komunikacije. Za dodatne informacije posetite sajt putem ovog linka.

SIS Software and Services je kompanija koja se ističe u spoju najsavremenijih tehnologija i kartičarstva. Njihova stručnost leži u proizvodnji i personalizaciji raznovrsnih kartica koje zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i inovacije. PVC kartice, papirne ili magnetne kartice, opremljene čipom ili potpisnom pistom, RFID ili Mifare kartice, sve su deo impresivnog asortimana kartica koje SIS nudi. 

Za ugostiteljske objekte, SIS nudi niz kartica koje mogu biti posebno zanimljive: 

 • Loyalty kartice: Ugostiteljski objekti mogu koristiti loyalty kartice kako bi nagradili svoje verne goste i podstakli ih da se češće vraćaju. Ove kartice omogućavaju programiranje različitih nagrada i povlastica za redovne goste, čime se stvara osećaj ekskluzivnosti. 
 • Gift kartice: Gift kartice su izvanredan način za povećanje prihoda ugostiteljskih objekata. Gosti ih mogu kupiti za svoje prijatelje i porodicu, čime se širi prepoznatljivost vašeg objekta i dovode novi klijenti. 
 • ID kartice: Ugostiteljski objekti mogu koristiti ID kartice za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena zaposlenih. Ovo pomaže u održavanju sigurnosti i organizaciji rada. 
 • Hotelske ključ kartice: Za hotele, hotelske ključ kartice su neophodan deo gostoprimstva. One omogućavaju gostima jednostavan i bezbedan pristup njihovim sobama, istovremeno čuvajući njihovu privatnost. 

U saradnji sa Sis Software and Services kompanijom obezbedili smo vam minimalno 5% popusta na SVE vrste kartica, a popust koji možete ostvariti može biti daleko veći u zavisnosti od konkretne porudžbine i u dogovoru sa njima. 

Da biste ostvarili ovu pogodnost potrebno je da se u komunikaciji sa njima pozovete na našu platformu. Upite im možete slati putem mejla: info@sis-sw.rs ili direktno stupiti u kontakt putem telefona: 011/2453399

Skills je osnovan 1996. godine, kao jedina trening kompanija u Srbiji. Tokom proteklih godina, Skills je neprestano prilagođavao svoje treninge potrebama klijenata, postajući ključni partner u razvoju ljudskih resursa u više od 384 kompanije. Ono što izdvaja Skills je njihova impresivna lista klijenata, koja je izgrađena bez ikakvog oglašavanja, većinu klijenata čine dugogodišnji/lojalni klijenti kao i oni koji su ih kontaktirali preko preporuke, čak 78%!

Fokus Skillsa je na kombinovanju znanja, veština, strasti i inovativnosti kako bi pomogli pojedincima i kompanijama da ostvare svoj pun potencijal. Veruju da razvoj ljudi direktno doprinosi razvoju poslovanja, i to je ključna komponenta uspeha svake kompanije.

Skills nudi različite trening programe i tim bildinge koji su prilagođeni potrebama svake kompanije. Njihov inovativan i praktičan pristup obuci privlači raznovrsne polaznike, uključujući mlade na početku karijere, prvi put polaznike treninga i iskusne menadžere na visokim pozicijama.

Važno je napomenuti da Skills pruža isključivo „in house“ treninge, što znači da su polaznici iz iste kompanije. Ovo omogućava prilagodljivost treninga specifičnim potrebama klijenta. Takođe, Skills ima širok spektar programa i iskustvo u prilagođavanju treninga korporativnoj kulturi, vrednostima, stilu učenja i radu svake kompanije.

S njihovim raznovrsnim portfolijem od 40 programa, klijenti mogu birati treninge koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i prilagoditi ih lokaciji po izboru. Dodatno, Skills ima „Experience Center“ prostor za obuku nove generacije, što dodatno podržava njihovu posvećenost razvoju ljudskih resursa.

U saradnji sa Skills Innovative Learning Experience obezbedili smo 15% popusta na treninge zaposlenih. Da biste ostvarili pravo na popust, potrebno je ukucati promo kod Skills-ugostiteljstvo prilikom prijave.