Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo vam benefite koje smo u saradnji sa našim partnerima uspeli da obezbedimo za sve naše korisnike. Nadamo se da će vam biti od pomoći u vašem daljem ličnom i profesionalnom razvoju.

Klikom na + moći ćete detaljno videti čime se kompanija bavi i koju vrstu benefita nudi, kao i način na koji možete ostvariti pogodnosti.

Ukoliko poznajete nekoga ko bi se vrlo rado pridružio našem lojaliti programu ili imate ideju za dodatne benefite, javite nam se putem mejla office@poslovi-ugostiteljstvo.com 

Kampster je interaktivna onlajn akademija na kojoj s lakoćom stičete znanja i razvijate veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva i ostvarenje tržišnih zahteva – i to na najefektivniji način. Kampster platforma raspolaže tržišno orijentisanim i najprodavanijim onlajn kursevima, znanjima i veštinama koji su prošli proveru stručnjaka i proveru preko 400.000 polaznika!

Poslovi u ugostiteljstvu i Kampster obezbedili su vam 25% popusta na sve kurseve koji se nalaze na njihovom sajtu. Svoj promo kod možete ostvariti klikom na ovaj link ili unošenjem koda UGOSTITELJ25 prilikom plaćanja.

Friendly HR – stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa koji su posvećeni vašem uspehu u karijeri

Znamo koliko je važan dobar CV u procesu pronalaženja posla i želimo da vam pružimo dodatnu podršku kako biste imali vrhunski CV koji će vas istaknuti među ostalim kandidatima.

Ukoliko ste na našoj platformi kreirali CV, ali želite da obezbedite da on bude pregledan i profesionalan, iskoristite posebnu ponudu od 20% popusta da vam stručni Friendly HR tim proveri i verifikuje CV. Stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa će pregledati vaš CV, identifikovati moguća poboljšanja i sugerisati konkretne izmene kako bi vaš CV postao još efektivniji. Profesionalni tim će vam predočiti sve potencijalne izmene a pored toga, dobićete korisne savete i smernice o tome kako da najbolje predstavite svoje veštine i iskustvo.

Promotivni kod je POSLOVIUGOSTITELJSTVO20. Kompletnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu putem ovog linka.

Destilerija Nenadović je osnovana 2. oktobra 2018. godine na porodičnom imanju u selu Krnule – Vladimirci, sa idejom da se preradom sopstvenog voa proizvedu najkvalitetnije rakije napravljene u zanatskom tipu proizvodnje. Stogodišnjim porodičnim iskustvom pravljenja rakije – dvostruom destilacijom u bakarnom kazanu nastaje godišnje više od 10.000 litara prirodnih voćnih rakija vrhunskog kvaliteta.

Destilerija Nenadović pripremila je posebne cene sa rabatom za sve naše kandidate kupovinom jednog ili više paketa rakije. Cenovnik sa posebnim cenama možete dobiti tako što ćete nam se javiti putem mejla office@poslovi-ugostiteljstvo.com.

Dostava je moguća samo za Srbiju.

Sve što ste želeli da znate o vinima, a niste imali koga da pitate. Nakon ove edukacije drugi više neće birati vino umesto vas. Vinska dešavanja i vinoteke posećivaćete sa oduševljenjem, a sa prijateljima i kolegama ćete deliti sve fore i fazone koje ste naučili. Aleksandar Marinković je sertifikovani somelijer, autor instagram stranice @dnevnadozavina, vinski edukator i pokretač salona vina Vinoljubac.

Aleksandrov kurs moći ćete da pohađate po 20% nižoj ceni. Da biste ostvarili pravo na popust, neophodno je da se prijavite putem ovog linka i da u odeljku ,,Za kurs ste saznali preko“ u polju „ostalo“ unesete promotivni kod POSLOVI U UGOSTITELJSTVU.

Akademija profesionalnih Someliera 7 STARS, osnovana je 2016. godine kada i počinje sa radom. Akademiju je osnovao Miroslav Radojčin, osnivač prvog srpskog Udruženja Sommeliera SASM & SERSA, čiji je predsednik i lider bio duže od 11 godina i ovo udruženje uveo u Međunarodnu Asocijaciju Someliera – ASI. Osnovna delatnost Akademije Sommeliera je obrazovanje. Pored kurseva i edukacije, organizuju vinske promocije i svojim znanjem i iskustvom pomažu ugostiteljima da unaprede svoje poslovanje. Bave se konsaltingom u hoteskom i restoranskom poslovanju.

Ukoliko želite da naučite sve tajne dobrog vina, za vas smo obezbedili 20% popusta na kurs Sommelier SENIOR LEVEL i 10% popusta na kurs Sommelier JUNIOR LEVEL do kraja septembra 2023. godine.

Prijavu možete popuniti putem ovog linka, izaberete željeni kurs i u odeljku „motivacija“, pored svoje motivacije, navedete da ste za kurs saznali preko našeg sajta kako bi vam popust bio odobren.

Svoju misiju Centar Adžija ostvaruje stručnim radom i inoviranjem usluga, metoda i postupaka rada i resursa, sa cilјem dostizanja najvišeg nivoa konkurentske sposobnosti na tržištu. Misija se ostvaruje zadovolјenjem potreba korisnika usluga, zaposlenih i društva, istraživanjima, projektovanjem i izvođenjem radova najvišeg kvaliteta. Misija je osnova za usmeravanje ukupnog napora svih zaposlenih u ostvarivanju efekata potrebnih za uspešan rad, razvoj i opstanak Centra Adžija na tržištu, kao ustanove sa izgrađenim sopstvenim identitetom i prepoznatlјivim imidžom. Misija Centra „Adžija“ je: probuditi svest lјudi o potrebi kontinualnog obrazovanja i kulturnog uzdizanja.

Svim našim klijentima obezbedili smo 10% popusta na redovnu grupnu nastavu za sledeće kurseve: 

 • kuvar, 
 • poslastičar, 
 • konobar, 
 • pekar, 
 • barmen,
 • pica majstor, 
 • roštilj majstor. 

Takođe, obezbeđen je popust u iznosu od 10% na proveru znanja, odnosno ispit, koji je namenjen polaznicima koji imaju minimum 3 meseca iskustva. Redovna cena provere znanja je 16.000,00 RSD.

Da bi popust bio primenjen potrebno je pozvati se na našu platformu prilikom prijave putem linka 

THE BALANCE Health Center je privatni centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju. Njihov prostor je savremen i luksuzan, opremljen najnovijom tehnologijom koja omogućava stručnom timu pružanje vrhunskih usluga. Njihov pristup je holistički i multidisciplinaran, podržan timom iskusnih profesionalaca. Svaki klijent je jedinstven, pa je njihov pristup potpuno personalizovan kako bi pronašli najbolje rešenje za različite zdravstvene izazove.

U saradnji sa partnerom obezbedili smo popust na njihove usluge (različite vrste terapija i masaža). U zavisnosti od vrste masaže, popust je u iznosu od 45% ili u iznosu od 500,00 dinara.

Detalje oko iznosa popusta možete dobiti na broj telefona 064/4239122 pozivanjem na našu platformu, gde je ujedno moguće i zakazati terminn

BALENO je porodična firma sa dve decenije iskustva u prodaji vrhunskih dušeka, krevetnih podloga i jastuka. Njihov cilj je pružiti jedinstvena rešenja za zdrav i osvežavajući san.

BALENO je za sve naše kandidate obezbedio 7% popusta na SVE vrste dušeka uključujući i one koji su već na popustu.

Kompletnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu putem ovog linka. Da biste ostvarili pravo na popust potrebno je da ih kontaktirate na broj telefona 011/2520400 i da navedete da ste za njih saznali preko našeg sajta.

 

Krojač je kompanija koja je započela svoj put 2003. godine. Kroz pažljivo planiranje i poslovnu strast, evoluirali su iz frilenserskog tima u preduzeće koje je ostvarilo značajne projekte u oblasti web dizajna i razvoja. Njihova poslovna strast i pažljivo planiranje su rezultirali brojnim značajnim projektima. Pored uspešnih realizacija u web dizajnu i razvoju, Krojač takođe nudi raznolik spektar obuka i kurseva. Krojačeva škola obuhvata različite kurseve iz IT oblasti i različitih poslovnih veština, omogućavajući pojedincima da razvijaju svoje veštine i znanje u različitim sferama.

Zajedničkim snagama, naša platforma i Krojačeva škola obezbedile su vam 30% popusta na sve kurseve ili paket kurseva uz proko kod POSAO kupovinom preko sajta www.krojacevaskola.com

Vinska Akademija Srbije osnovana je sa ciljem, da svakom ljubitelju vina ili vinaru, obezbedi edukaciju koja će mu biti od velike pomoći kako za degustaciju vina, tako i za servis vina, slaganje vina i hrane i proizvodnju vina. 

Vinska Akademija Srbije postala je deo najveće svetske vinske scene, odnosno deo najprestižnije i najcenjenije vinske škole na svetu (Wine and Spirit Education Trust). Time je u mogućnosti da svoje buduće polaznike uči po najvišim svetskim standardima. Obuke se održavaju u ambijentu koji je okružen vinogradima u jednom od najlepših vinskih mesta, Sremskim Karlovcima. Time svaki od polaznika ima priliku da sazna i vidi gde počinje vinska priča, što predstavlja presedan prilikom vinskih obuka. Pored učenja o vinovoj lozi kao osnovi i polaznoj tački proizvodnje vina, na obukama polaznici uče o vinu kroz teorijski i praktičan deo tj. degustaciju vina. Teme se tiču osnova vinarstva i vinogradarstva, tehnike senzorne ocene i analize vina, servisa i vinskog bontona, slaganje vina i hrane kao i upoznavanje sa karakterističnim sortama najpoznatijih vinskih regiona. 

Ukoliko ste ljubitelj vina ili jednostavno želite da proširite svoje znanje o ovoj plemenitoj tečnosti u saradnji sa Vinskom Akademijom Srbije, predstavljamo vam ekskluzivnu ponudu za male grupe od 2-5 osoba. Ostvarite 10% popusta na sve njihove obuke za minimum dvoje prijavljenih (2-5 osoba). Sada možete uštedeti dodatni novac na vrhunskim vinskim obukama tako što ćete pozvati svog prijatelja ili kolegu da se pridruži. Osim što će vas obuke obogatiti znanjem, ovo je i sjajna prilika za druženje i stvaranje posebnih vinskih trenutaka sa vašim prijateljima ili kolegama. Osim toga, što više prijatelja pozovete, to ćete ostvariti veći popust i uštedeti više novca. 

Da biste ostvarili ovaj benefit potrebno je da se prilikom komunikacije sa njima (bilo pismenim ili usmenim putem) pozovete na našu platformu kako bi popust bio odobren. Posetite njihov sajt.

Bar Akademija je škola za obuku i edukaciju u domenu restoran i bar industrije. Bar akademija igra ključnu ulogu u pripremi pojedinaca za karijeru u ugostiteljstvu, turizmu i menadžmentu, pružajući im širok spektar veština i znanja neophodnih za uspeh u ovim industrijama. Bar akademija organizuje mnogobrojne kurseve kako uživo tako i online. Svi njihovi kursevi su dizajnirani tako da su korisni za apsolutne početnike, ali i za one koji već imaju solidno iskustvo.

U saradnju sa Bar Akademijom smo obezbedili da svi kandidati koji se pridruže njihovom community-ju (mesečna članarina je 10eur sa mogućnošću otkazivanja članstva u bilo kom trenutku) mogu da ostvare I do 30% popusta na odabrane kurseve.

Uz kurseve po puno boljim cenama članovi imaju: 

 1. Pristup Android i iOS aplikaciji gde se nalazi potpuna platforma za komunikaciju, oglasna tabla za sezonske poslove za sezonu na moru, u UAE u mestima kao što je Dubai, kao i u kruzer industriji i EU
 2. Online edukacije na community platformi 
 3. Konsalting kod zaposlenja 1 na 1
 4. Puno informacija i 500 kolega, poslodavaca, oglasa za posao, članaka o trendovima i drugo…

LINK ZA UČLANJENJE: https://nas.io/bar-akademija 

Sve detalje i prednosti priključenja zajednici i benefite koje možeš ostvariti članstvom pročitaj putem ovog linka: https://www.shakersbartendingacademy.info/bar-akademija-community/ 

Za više informacija pišite na kucha@barakademija.com i pozovite se na našu platformu.